4 abr 2021, 0:17

Цяло 

  Poesía » Filosófica
861 1 0

Не искам да съм част от нищо,

а да бъда ЦЯЛО.

И искам да разпаля пак,

каквото в мен е тляло.

Не ми е нужна половинка,

защото аз съм ЦЯЛО.

Не съм на никого притурка,

а отделно тяло.

Събуждам в себе си детето,

което би мечтало.

Дори разбитото сърце,

си го направих ЦЯЛО.

Не вярвам повече в лъжи,

че черното е бяло.

И никой няма власт над мен,

защото аз съм ЦЯЛО.

 

Не пет процента – СТО.

Не четвърт, а ЕДНО;)

© Ксения Соболева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??