Не искам да съм част от нищо,
а да бъда ЦЯЛО.
И искам да разпаля пак,
каквото в мен е тляло.
Не ми е нужна половинка,
защото аз съм ЦЯЛО.
Не съм на никого притурка,
а отделно тяло.
Събуждам в себе си детето,
което би мечтало.
Дори разбитото сърце,
си го направих ЦЯЛО.
Не вярвам повече в лъжи,
че черното е бяло.
И никой няма власт над мен,
защото аз съм ЦЯЛО.
Не пет процента – СТО.
Не четвърт, а ЕДНО;)
© Ксения Соболева All rights reserved.