4 dic 2009, 23:05

* * * 

  Poesía
391 0 0

Недей, да ми сътворяваш деня отново,

не желая

ни твоето сърце, ни твоите ръце.

Сега съм във нощта си и нека тук мечтая.

Ти идваш всяка сутрин и вечер някъде при теб заспивам.

Но недей да бъдеш в мен, ще тръгнеш

бързо след поредния светъл ден.

                                                               Спри, почакай, недей...

                                                                да тръгваш, аз без теб съм гола

                                                                и гола ще остана с душата си.

                                                                При теб ще дойда...

© Александра Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??