Прости си! И ще простиш.
Приеми се! И ще приемеш.
Обикни се! Не егоист -
ЧОВЕК! - но без бреме!
Виж! - тази черешка
дефектна, бита от град,
криво порасла,
друга до нея
колко прекрасна!
Погледни на земята,
ще разбереш ли?
Пълно с костилки
от какви ли черешки?!
© Благодат Todos los derechos reservados