Apr 3, 2011, 9:08 PM

* * * 

  Poetry
366 1 0

Прости си! И ще простиш.

Приеми се! И ще приемеш.

Обикни се! Не егоист -

 

ЧОВЕК! - но без бреме!

 

Виж! - тази черешка

дефектна, бита от град,

криво порасла,

друга до нея

колко прекрасна!

 

Погледни на земята,

ще разбереш ли?

 

Пълно с костилки

от какви ли черешки?!

© Благодат All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??