1 ago 2010, 19:55

* * * 

  Poesía » De amor
704 0 2

Много болка изтърпях,

в много хора доброто не видях,

в някои нощи самичка спях,

но проумях...

че в теб никога любов не видях.


Беше прекалено груб,

лежеше до мен, студен като труп.

Сълзите ми не видя

и постоянно ме кълна,

но вече не съм предишната жена,

сега ти ще страдаш заради една твоя шега.

Не се заяждай още с мен сега,

че ще се видиш прокълнат в самота.

© Маринелчето Неделчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??