1.08.2010 г., 19:55 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
705 0 2

Много болка изтърпях,

в много хора доброто не видях,

в някои нощи самичка спях,

но проумях...

че в теб никога любов не видях.


Беше прекалено груб,

лежеше до мен, студен като труп.

Сълзите ми не видя

и постоянно ме кълна,

но вече не съм предишната жена,

сега ти ще страдаш заради една твоя шега.

Не се заяждай още с мен сега,

че ще се видиш прокълнат в самота.

© Маринелчето Неделчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??