Много болка изтърпях,
в много хора доброто не видях,
в някои нощи самичка спях,
но проумях...
че в теб никога любов не видях.
Беше прекалено груб,
лежеше до мен, студен като труп.
Сълзите ми не видя
и постоянно ме кълна,
но вече не съм предишната жена,
сега ти ще страдаш заради една твоя шега.
Не се заяждай още с мен сега,
че ще се видиш прокълнат в самота.
© Маринелчето Неделчева Все права защищены