11 ene 2010, 7:13

* * * 

  Poesía » Otra
719 0 0

 


В книга са написани моите страхове
подробно - по дни и часове.
Забравена е книгата на някой прашен ред,
запомняща мъките безчет.

Вътре в нея също пише тайните на моето сърце,
перо незнайно безгрешно ги записва.
Държа ли аз в ръка това перце
или съдбата друго ми приписва.

Битка тежка и жестока,
схватка в моята душа.
Вървя без цел и без посока
към край - бездната на моята душа.

Животът продължава, казва всеки,
живял живот спокоен, тих.
Живей сега, не търси ти преки,
за да кажеш "Победих!!!".

© Христо Петров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??