27 ago 2008, 9:25

* * * 

  Poesía
430 0 7

                                                На брат ми...

Не бях си и помисляла преди,
че истината толкова боли!
А мислех си, че самотата само
оставя във душата рани.

 

Убедих се! Ще започна отначало.
Ще разровя за пореден път онези
прашни спомени...Ще ги претегля.
Надделява само пошлото,за жалост.

 

Ще се направя пак - ни чула, ни видяла.
Защото други вместо мен отново се опитват
живота ми да предрешават...
А не ме питат колко много е боляло...

 

И важи ли все още приказката стара:
Брат брата не храни?!
Но тежко му на всеки, който  го има,
или пък... го няма?!

© Нели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??