Изгубих те... И се научих
в отсечката на днешния ден
да се радвам на всяко чувство,
на всеки миг споделен.
И няма вчера, нито утре,
има тук и сега -
обичам тези, които ме обичат,
за миналото не тъжа.
И не завиждам. Със себе си
единствено се състезавам.
Животът ме дарява щедро,
защото знае, че го заслужавам.
© АСИ Todos los derechos reservados