May 19, 2013, 7:25 PM

* * * 

  Poetry » Other
406 0 0

 

 

Изгубих те... И се научих

в отсечката на днешния ден

да се радвам на всяко чувство,

на всеки миг споделен.

 

И няма вчера, нито утре,

има тук и сега -

обичам тези, които ме обичат,

за миналото не тъжа.

 

И не завиждам. Със себе си

единствено се състезавам.

Животът ме дарява щедро,

защото знае, че го заслужавам.

© АСИ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??