Побеляло от
бели минзухари небе,
разлисти простора,
копнежи, усмивки.
Бели гълъби
свиха гнезда
в небесните пазви.
Бели къщи,
бяла магия.
Чисто,
светло и топло.
За миг и завинаги.
Бели минзухари.
Бели гълъби.
Бели къщи.
Бели чаршафи на двора,
нажежени до
бяла надежда.
© Атанас Ганев Todos los derechos reservados