18.05.2010 г., 10:08 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
794 0 11

 

 

 

                                           Побеляло от

                                           бели минзухари небе,

                                           разлисти простора,

                                           копнежи, усмивки.

                                           Бели гълъби

                                           свиха гнезда

                                           в небесните пазви.

                                           Бели къщи,

                                           бяла магия.

                                           Чисто,

                                           светло и топло.

                                           За миг и завинаги.

                                           Бели минзухари.

                                           Бели гълъби.

                                           Бели къщи.

                                           Бели чаршафи на двора,

                                           нажежени до

                                           бяла надежда.

© Атанас Ганев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??