13 may 2013, 15:48

* * * 

  Poesía
900 1 1
Нарисувай ми реалност. Паралелна.
Където няма други. 
Само ти и аз. Където облаци се спускат по команда и вятърът се смее с тънък глас. Нарисувай ми вселена. Нереална. Окъпана във слънчеви лъчи.
И цялата да бъде във зелено,
да чувам само морските вълни. 
Нарисувай ми усмивката.
Със пръсти. Със нежност лекичко я оцвети.
 И обещавам - всяка нощ да шепна "Обичам те!"... 
Обичай ме и ти... 

© Неличка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??