Да бъде както искаш ти
Да бъде както искаш ти,
по своя път да тръгне всеки
и най-красивите мечти
ще станат сиви и далечни.
Ще се забави пролетта,
ще скрият облаци небето
и ще вали до вечерта,
и дълго ще боли сърцето.
Да бъде както искаш ти,
на бурята лика ще взема,
изчезват слънчевите дни,
след тях и бледата надежда.
Да бъде както искаш ти,
по пътя ти слънца ще пратя,
навън не спира да вали,
избрахме грешната посока.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados