10.05.2022 г., 9:05 ч.

Да бъде както искаш ти 

  Поезия » Любовна
344 0 2

    

Да бъде както искаш ти

 

Да бъде както искаш ти,

по своя път да тръгне всеки

и най-красивите мечти

ще станат сиви и далечни.

 

Ще се забави пролетта,

ще скрият облаци небето

и ще вали до вечерта,

и дълго ще боли сърцето.

 

Да бъде както искаш ти,

на бурята лика ще взема,

изчезват слънчевите дни,

след тях и бледата надежда.

 

Да бъде както искаш ти,

по пътя ти слънца ще пратя,

навън не спира да вали,

избрахме грешната посока.

                Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??