19 jul 2022, 19:06

Да бъдеш 

  Poesía » Civil
332 0 2

Болно е когато си предаден

от близък до теб човек

който дори не си направи

сметка че ти също си човек.

 

Когато паразит се вмъкне

в дома на мил човек,

то аз те моля помогни му

с блага дума с ръка подадена от теб.

 

Не го предавай с него ти бъди

покажи на другите че тъй не бива...

А ти забиваш остър меч в гърдите

му раними... Защо? Нима го заслужава.

 

Светът е пълен със измамници

сега е времето такова... зло.

Да бъдеш лош е лесно но горчиво

Предателството носи носи само кеш.

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много вярно Миме,Благодаря за подкрепата!
    До нови!🍹
  • Харесах! Написано стихче с болка..,, Приятелите станаха ми врагове,,
Propuestas
: ??:??