8 feb 2009, 15:20

Да бъдеш 

  Poesía
714 0 14

Не се завръщай в миналото странно,

отнело радостта от твоите очи,

недей да пускаш болката на твойто рамо,

отново пак душата твоя да сломи.

 

Опитай се да бъдеш птица в полет,

зареяна в света на съкровените мечти,

заслушай се отново в трепетния повик,

на утрешния ден и себе си докрай бъди.

 

И знай, че винаги дори да падаш,

частица огън дълбоко в себе си пази,

тя сила ще ти дава, когато страдаш,

да устоиш и сбъднеш своите мечти.

 

© Сеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??