Не се завръщай в миналото странно,
отнело радостта от твоите очи,
недей да пускаш болката на твойто рамо,
отново пак душата твоя да сломи.
Опитай се да бъдеш птица в полет,
зареяна в света на съкровените мечти,
заслушай се отново в трепетния повик,
на утрешния ден и себе си докрай бъди.
И знай, че винаги дори да падаш,
частица огън дълбоко в себе си пази,
тя сила ще ти дава, когато страдаш,
да устоиш и сбъднеш своите мечти.
© Сеси Всички права запазени