4 oct 2009, 23:31

Да бъдеш до мен 

  Poesía » De amor
600 0 2

ДА БЪДЕШ ДО МЕН

 

 

                        

Да бъдеш до мен

се моля всеки ден.

Искам пак да те прегърна,

бих дал всичко да те върна.

 

Искам да целувам твойте устни,

от шоколад са те по-вкусни.

Искам да усещам твойто тяло,

сърцето ми за теб отдавна е мечтало.

 

Ти си толкова красива,

отсъствието ти направо ме убива.

Без теб ми е трудно да живея,

чуй ме, момиче. Ще полудея.

 

Ти ме правиш истински щастлив,

само с теб се чувствам жив.

Ще съм най-щастливият на света,

                                  ако бъдеш ти до мен сега.

© Славе Янев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??