4 окт. 2009 г., 23:31

Да бъдеш до мен 

  Поэзия » Любовная
602 0 2

ДА БЪДЕШ ДО МЕН

 

 

                        

Да бъдеш до мен

се моля всеки ден.

Искам пак да те прегърна,

бих дал всичко да те върна.

 

Искам да целувам твойте устни,

от шоколад са те по-вкусни.

Искам да усещам твойто тяло,

сърцето ми за теб отдавна е мечтало.

 

Ти си толкова красива,

отсъствието ти направо ме убива.

Без теб ми е трудно да живея,

чуй ме, момиче. Ще полудея.

 

Ти ме правиш истински щастлив,

само с теб се чувствам жив.

Ще съм най-щастливият на света,

                                  ако бъдеш ти до мен сега.

© Славе Янев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??