толкова реплики
облаците не успяват да ги запомнят
а писмата в ръцете са само бели
не стигат поляните с цветя
не стигат откъснатите венчелистчета
не стига въздуха между устните
за да чуеш Обичам те
© Мартин Лазаров Todos los derechos reservados