Sep 4, 2015, 3:28 PM

Да чуеш Обичам те 

  Poetry » White poetry
497 1 0

толкова реплики

облаците не успяват да ги запомнят

а писмата в ръцете са само бели

не стигат поляните с цветя

не стигат откъснатите венчелистчета

не стига въздуха между устните

за да чуеш Обичам те

© Мартин Лазаров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??