Да докажем, че България може
Днес с мечтите ни
светът е по-добър,
в очите ни пламъкът
от радост блести,
слънце има за цялата земя,
дори и в нашите сърца,
с радост нека да живеем
в най-добрата ни страна.
Ние можем, нека сме единни,
България може и
Ние ще го докажем.
- България може!
Нека направим България,
още по-красива, щастлива,
единствена и истинска страна.
Да се обичаме, да бъдем единни
и да докажем - Ние и България
можем да постигнем това,
което искаме.
Доброто за нас и нашите деца.
© Джулияна Николова Todos los derechos reservados