24 мая 2009 г., 18:25

Да докажем, че България може... 

  Поэзия
528 0 3

Да докажем, че България може

 

 

Днес с мечтите ни

светът е по-добър,

в очите ни пламъкът

от радост блести,

слънце има за цялата земя,

дори и в нашите сърца,

с радост нека да живеем

в най-добрата ни страна.

Ние можем, нека сме единни,

България може и

Ние ще го докажем.

- България може!

Нека направим България,

още по-красива, щастлива,

единствена и истинска страна.

Да се обичаме, да бъдем единни

и да докажем - Ние и България

можем да постигнем това,

което искаме.

Доброто за нас и нашите деца.

© Джулияна Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??