3 ene 2008, 10:50

Да докосна зората 

  Poesía » Otra
759 0 5
Аз съм будна,
преди да изгрее зората…
Будна в съня си,
бродя в тъмнината…

Когато слънцето видя,
такова жълтеникаво…
Всичко ще оставя,
ще тръгна по следите му!

Ще го докосна с ръцете си,
ще му дам капка любов!
Ще усетя с нозете си,
как давам живот!

И когато достигна зората,
преди тя навън да изгрее…
Ще убия с нежност самотата
и слънцето своята скръб ще излее!

© Усмивка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??