7 nov 2007, 19:29

Да има РАЙ... 

  Poesía
547 0 1

Докосни тялото ми студено,

лежащо беззащитно в моя гроб.

Виж изражението ми вледенено

и пак кажи, че ме обичаш!

Погледни очите, тъжни са били,

когато съм умряла!

Просто бях без сили

и душата ми от любов бе изгоряла!

 

Сега стоиш със цвете над моето тяло,

слагаш лалето върху моите гърди!

И лалето на момента изгаря, от омразата прегоряло!

Всичко се срива за миг, нали?!

 

Няма вечни неща в този свят коварен,

всичко си има своя край!

Виждам лика ти! Той е печален!

Сега просто се моли да има РАЙ!!!

 

 

© Усмивка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Oh,my dog,това е най-доброто стихотворение,което прочетох за тази седмица,много ми харесва,браво.Благодаря ти,винаги съм искала да напиша такова нещо,но нямах смелостта да го сторя.
Propuestas
: ??:??