Да си имаш Елена е чест,
да си имаш Елена е дар!
Всеки ден носи тайна и вест,
всеки ден мяташ зар подир зар.
И отново, отново шестица,
луд късмет те преследва докрай.
Твойта малка Елена е птица,
тя те води към слава и Рай.
Тя е мила, красива жена,
но недей се лъжи от покоя.
Лесно може да пламне война,
да стоиш пред вратите на Троя.
И пази си, пази си късмета,
не поглеждай в чужди очи,
че Елените водят вендети,
за Елените пламват войни.
Да си имаш Елена е чудо,
да си имаш Елена е дар!
И ще бие сърцето ти лудо
и ще бъдеш най - славният цар!
© Хари Спасов Todos los derechos reservados