21 мая 2021 г., 16:03  

Да имаш Елена 

  Поэзия » Другая
263 4 3

Да си имаш Елена е чест,

да си имаш Елена е дар!

Всеки ден носи тайна и вест,

всеки ден мяташ зар подир зар.

 

И отново, отново шестица,

луд късмет те преследва докрай.

Твойта малка Елена е птица,

тя те води към слава и Рай.

 

Тя е мила, красива жена,

но недей се лъжи от покоя.

Лесно може да пламне война,

да стоиш пред вратите на Троя.

 

И пази си, пази си късмета,

не поглеждай в чужди очи,

че Елените водят вендети,

за Елените пламват войни.

 

Да си имаш Елена е чудо,

да си имаш Елена е дар!

И ще бие сърцето ти лудо

и ще бъдеш най - славният цар!

 

© Хари Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??