25 feb 2006, 19:51

Да ме обичаш 

  Poesía
1238 1 13
Да ме обичаш значи да боли,
една целувка значи обещание
и всяка сълза като клетва тежи
като нестихващо сладко страдание...
Недей ми казва,че ме искаш лудо,
ако не си готов да се удавиш във мига,
не ме лъжи,че любовта е чудо-
аз вече сляпо вярвам във това.
И не обичай,ако няма да е вечно,
докосвай ме различно всеки път,
и не докосвай ако няма да е вечно,
вземи от мен каквото си поискаш-
мечти,надежди,спомени,сълзи,
вземи смеха ми,вярата,дори сърцето-
каквото искаш-всичко ми вземи.
И влей тогава в лекото ми тяло
от себе си отрова и живот...
Но първо помисли дали ще можеш,
готов ли си да ме погубиш от любов?

© Катерина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??