23 nov 2009, 0:10

Да можех да направя тебе най-щастлив! :) 

  Poesía » De amor
1349 0 5



         Миличко вълшебниче,
ти си ми душата,
ти си ми сърцето,
ТИ си Бог, който не слиза от небето!
Всяка част от
теб
е в моето сърце,
душата моя на
теб, принадлежи!

Приказно вълшебниче,
да можех да направя
тебе НАЙ-ЩАСТЛИВ,
мой Принце, от всичко
най-красив,
щях аз живота си в твоите ръце,
паднала пред теб на колене
да поднеса с думите:
ЗАВИНАГИ... ОБИЧАМ ТЕ! :)

 

 

 

     Посветено с безкрайно много обич на моето невероятно приказно вълшебниче V... :)

01.11.2009 г.

© Любов Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ви
  • Много ми хареса! Бъди и ти щастлива,Слънчице!
  • Слънчо пак рисува с любовни капки! Ех, това вълшебниче какво е късметлийчеее !
  • Прекрасно е и толкова хубаво е казано..."да направя тебе НАЙ-ЩАСТЛИВ" Браво, Слънчице!
  • Хареса ми! Поздрав
Propuestas
: ??:??