В последно време
редовно писма
към мене адресирани
идват,
за да дразнят партньора ми.
Браво на момчето, умното,
на който дошла му е идеята.
Партньорът ми чака нетърпеливо
пред пощата
да прочита писмата,
не към него адресирани.
Докато ги взимам,
много смях,
спорове, викове.
Проблеми интересни.
Ревността му е смешна.
Хубаво ще е, ако тайният ми обожател
да е наш познат.
Ако не,
да разберем и двамата кой е?
Да предпазя обожателя ми, ако се наложи.
Партньорът ми проявява
лоша агресия,
а как ми се иска да му се връща.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Todos los derechos reservados