22.07.2009 г., 0:52 ч.

Да му се връща 

  Поезия » Любовна
399 0 1

В последно време

редовно писма

към мене адресирани

идват,

за да дразнят партньора ми.

Браво на момчето, умното,

на който дошла му е идеята.

 

Партньорът ми чака нетърпеливо

пред пощата

да прочита писмата,

не към него адресирани.

Докато ги взимам,

много смях,

спорове, викове.

Проблеми интересни.

 

Ревността му е смешна.

Хубаво ще е, ако тайният ми обожател

да е наш познат.

Ако не,

да разберем и двамата кой е?

Да предпазя обожателя ми, ако се наложи.

Партньорът ми проявява

лоша агресия,

а как ми се иска да му се връща.

 

                                                                                                                     Г.Ф.Т

© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ще му се връща и ще повръща дажееее.....Браво!
Предложения
: ??:??