27 mar 2011, 18:22

Да нарисуваш обич 

  Poesía
805 0 8




Опитвам се да прочета по миглите ти

това, което думите не казват.

Опитвам се да нарисувам обич.

С един-единствен цвят, след който

ще се роди заря от цветове, а тебе ще те има.

Опитвам се да прочета по миглите ти,

дали онази приказка е  жива.

Дали и след последното прераждане

ще бъде толкова красива.

Опитвам се да прочета, а все не стига време

да те почакам да ме погледнеш..

© Тодор Асенов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??