27.03.2011 г., 18:22 ч.

Да нарисуваш обич 

  Поезия
889 0 8




Опитвам се да прочета по миглите ти

това, което думите не казват.

Опитвам се да нарисувам обич.

С един-единствен цвят, след който

ще се роди заря от цветове, а тебе ще те има.

Опитвам се да прочета по миглите ти,

дали онази приказка е  жива.

Дали и след последното прераждане

ще бъде толкова красива.

Опитвам се да прочета, а все не стига време

да те почакам да ме погледнеш..

© Тодор Асенов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??