22 jul 2014, 23:24

Да не си обичал 

  Poesía
332 0 0

Застанала за последна молитва на колене

аз усещам ритъма на твоето сърце.

Този туптеж тъй силен и ясен е във мен,

а ти си толкова далече, устремен

към чудни хоризонти за моите очи.

А за теб са само пристана познат,

края на трудните дни, 

изпълнени с чувства, радост, обич и сълзи.

Там си ти спокоен, сигурен и сам

и усещам, и вече знам - 

това не си ти, това съм аз.

Туптежът в гърдите ми е само мой.

Застанала на колене моля се

за последно за твоето сърце:

Дай му малко! Нека си открадне!

© Христина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??