28 nov 2008, 21:41

Да няма вълна неразбита 

  Poesía » Filosófica
514 0 1

Да няма вълна неразбита

по моята тъй колеблива повърхност!

Да няма стъкла по брега ми

и грайфер от нечий ботуш!

Ах, колко прозрачна и детска

е цялата моя прибързаност!

Пресъхнали устни предвкусваха дъжд.

© Калоян Кънев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??