Ако отворим очите и душите си за доброто,
ще успеем да открием колко прекрасен можем
да направим света около нас!!!
Да открием света
Аз съм лъч светлина, отразяващ тъмата,
който гали в нощта изтерзани души!
И превръща в любов на мига самотата,
а светът засиява в светлина от звезди!
И тогава откриваме колко той е прекрасен,
как с косите ни вятърът гали наште страни!
А смехът на децата ни, тъй наивен и ясен,
като звън от камбана над полето ехти!!!
23.10.2011г.
© Валентина Харизанова Todos los derechos reservados
ние, хората го погубваме, обаче...
бавно и завинаги!!!
поздравления!