16 нояб. 2011 г., 13:45

Да открием света 

  Поэзия » Философская
665 0 11

 

        Ако отворим очите и душите си за доброто,

     ще успеем да открием колко  прекрасен можем  

     да направим света около нас!!!

 

 

 

               Да открием света

 

 

Аз съм лъч светлина, отразяващ тъмата,

който гали в нощта изтерзани души!

И превръща в любов на мига самотата,

а светът засиява в светлина от звезди!

 

И тогава откриваме колко той е прекрасен,

как с косите ни вятърът гали наште страни!

А смехът на децата ни, тъй наивен и ясен,

като звън от камбана над полето ехти!!!

 

                  23.10.2011г.

 

 

 

© Валентина Харизанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??