31 mar 2006, 10:26

Да победиш човека в себе си... 

  Poesía
1243 0 4
Да победиш човека в себе си
и да останеш просто звяр,
решил класическите ребуси
на драматичния пазар,
презрял исконните повели
на християнския канон,
пардон...това е за неделя
и след опело...без пардон
със хищни лапи да заграбиш
туй, на което имаш право,
а не което ти се дава
от някои подковани жаби.

© Ангел Веселинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??