Mar 31, 2006, 10:26 AM

Да победиш човека в себе си... 

  Poetry
1236 0 4
Да победиш човека в себе си
и да останеш просто звяр,
решил класическите ребуси
на драматичния пазар,
презрял исконните повели
на християнския канон,
пардон...това е за неделя
и след опело...без пардон
със хищни лапи да заграбиш
туй, на което имаш право,
а не което ти се дава
от някои подковани жаби.

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??