8 ago 2009, 20:14

Да потека по жилите като вина... 

  Poesía
602 0 20

        ... като летен дъжд...

 

 

посипваш се в дъха ми...

 

загнезден

в миналото

като сън...

 

вали...

в смеха размих плътта си

 

валиш по пясъка ...

 

а вън...

 

...

превила съм се

между капките

в юмруче

 

и удрям

хоризонта

за да спре...

 

като дете

изгубило

съня си

 

се сливам

с бурното

море...

 

...

и се понасям

в облаците

като песен –

 

да потека

по жилите

като вина...

 

във утрото

да бъда

като есен

 

да се стопя

сред жълтите

листа...

 

...

и като ехо

да заглъхна

по скалите

 

по капки летен дъжд

да се свлека...

 

не ме буди

не искам да проглеждам...

 

а само

малко

да поспя...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??