Да потънеш в ЖЕНА -
цял потъваш в морето,
вълните бели бушуват
вече в цветно,
понякога глътваш
солена вода,
но то е в реда
на нещата,
нали е, скъпа, така!
Все пак те дави в морето,
ах, в морето лятно
и цветно,
не сирена, а твойта
жена!
© Валентин Василев Todos los derechos reservados