19 jul 2009, 22:09

Да прелея по теб като песен... 

  Poesía
1015 0 11

                                                          ...Pour couvrir ton corps d'or et de lumière...

 

 

без теб…

 

не разцъфва

съня ми

в усмивка

 

не блика дъждовно

сребриста Луна

 

звездите немеят

щом свири тъмата

 

беззвучно

разляла

снага

 

към…

 

без –

брежните

вопли на вятъра…

 

без теб…

 

не намирам пътека

уморено постилам

реката с листа

 

оглеждам те бавно

а после политам

към утрото

в длани с

деня

 

сбрал…

 

не –

тленните

фибри на  залеза

 

...

после…

 

дълго отричам

че чакам зората

и бродя без –

душно

в преляла

вода…

 

изляла тъгата си

дишам припряно

и не –

дочакала

спирам мига…

 

да прелея

по теб

като песен…

 

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??