31 oct 2018, 11:24

Да приседна до теб... 

  Poesía » De amor
531 1 0

Искам само да приседна до теб
и да хвана леко ръката ти, 
мълчаливо да вляза в очите ти 
и да пея дует със душата ти! 
Искам просто да поседна до теб 
и да слушам как порастват крилата ни, 
после заедно в полета шеметен, 
как туптят с радост сърцата ни!... 

Искам винаги да бъда до теб 
и във трудности и във победи!  

© Ангел Филипов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??