Искам само да приседна до теб
и да хвана леко ръката ти,
мълчаливо да вляза в очите ти
и да пея дует със душата ти!
Искам просто да поседна до теб
и да слушам как порастват крилата ни,
после заедно в полета шеметен,
как туптят с радост сърцата ни!...
Искам винаги да бъда до теб
и във трудности и във победи!
© Ангел Филипов Всички права запазени