Oct 31, 2018, 11:24 AM

Да приседна до теб... 

  Poetry » Love
528 1 0

Искам само да приседна до теб
и да хвана леко ръката ти, 
мълчаливо да вляза в очите ти 
и да пея дует със душата ти! 
Искам просто да поседна до теб 
и да слушам как порастват крилата ни, 
после заедно в полета шеметен, 
как туптят с радост сърцата ни!... 

Искам винаги да бъда до теб 
и във трудности и във победи!  

© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??