26 dic 2016, 1:13

Да продължим 

  Poesía » Otra
410 3 6

 

Мир, хармония и нежност,
тъмна капка доброта.
В окото ти ще крия вечно
приказната фея Тя.
С дъха на нощ
и цвят на буря,
глас от восък,
пламъче-душа.
Свещ-добро,
ръка усеща...
Липсата е просто светлина...

© Йоана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??