Dec 26, 2016, 1:13 AM

Да продължим 

  Poetry » Other
417 3 6

 

Мир, хармония и нежност,
тъмна капка доброта.
В окото ти ще крия вечно
приказната фея Тя.
С дъха на нощ
и цвят на буря,
глас от восък,
пламъче-душа.
Свещ-добро,
ръка усеща...
Липсата е просто светлина...

© Йоана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??